Hitler kunde fått Paris...

Share written 2010-04-05 @ 17:28:26

Jag hade kunnat tänka mig att ge Paris till Hitler om han lovade att inte massmörda någon.. Nu är det ju försent, men det hade kunnat avstyra ett folkmord, och jag hade sluppit det Paris har blivit idag. Tror jag skulle gilla Berlin bättre, men jag har aldrig ens varit där. Borde ta mig en weekend där nästa gång det beger sig!

Om det är så bra där som jag tror så tror jag också att Paris skulle vara fantastiskt i tyskt regi! Kanske är det inte försent än.. ..ska ta mig ett snack med Angela Merkel när jag åker till Tyskland nästa gång. Kanske så ett frö om en stortysk lösning, lite lebensraum, och world domination!

justdidit gör en Hitler-imitation.. ..Paris till tyskarna..
Det gröna armbandet är en present, inte ett fashion statement - det står "Clean Code" på det..


Voulez-vous coucher avec moi ce soir?

Share written 2010-04-01 @ 11:49:27

Ikväll kommer jag återerövra världen än en gång. Denna gång är det Paris som ska få se mig komma, se och segra! Gillar inte Paris, gillar verkligen inte Paris - kan du Engelska och orkar läsa mitt inlägg om Paris så klicka här.

Anyways - certain events ledde mig ditåt ändå.. Impulsgrej egentligen, kom på att jag skulle dit under en diskussion över ett glas vin med en tjej. Hon sa att hon hade en farbror i Paris, och jag sa något i stil med att jag inte vet vad jag skulle göra under påsken.. Hade egentligen tänkt att skära handlederna av mig, men Paris är ungefär lika roligt som att sprattla runt i en blodpöl på badrumsgolvet.. ..sagt och gjort.

Jag är impulsiv, jag vill vara impulsiv, och jag försöker odla den egenskapen. Man ska greppa varje möjlighet, följa sin magkänsla och suga märgen ur livet. Gissar att min magkänsla förr eller senare ska börja hjälpa mig framåt, senaste året har den mest skickat mig runt i ringar.

Tycker det är lite härligt att kunna säga att jag gjorde sju utlandsresor förra året, jag lärde mig otroligt mycket om mig själv och människor, och jag har samlat både minnen och erfarenheter för resten av livet. I år har jag än så länge hunnit med två resor.. Barcelona, Zürich (som jag alltid blandar ihop med Wien), och nu ikväll Paris.

Eiffeltornet underifrån
..jag ska hoppa - ner för eiffeltornet - om du lämnar mig..