På kontoret har vi hästar och skitiga fönster..

Share written 2010-03-15 @ 21:08:15

Dags för fönsterputsaren att titta förbi och putsa lite.. Sen kan han svänga förbi hemma hos mig, där är det om möjligt värre... Bryr mig inte ens om att vika ner persiennerna när jag dansar balett naken där hemma.. Bilder på det kommer vid tillfälle!


Lortiga fönster och en grön pusslig häst..
Sjukt lortiga fönster, men en pusslig häst och en fantastisk blomma gör det lite sexigt..


Pi Dagen

Share written 2010-03-14 @ 23:02:53

Idag var det Pi dagen, hoppas ni firade den ordentligt! Jag åt våfflor tills jag nästan kräktes.. ..det var nog några våfflor för få! Tack Körsbäret för att du är världens goaste, och har de goaste våfflorna med de goaste tillbehören!

Följande serverades till våfflorna:
Vaniljglass
Vispad grädde
Hemmagjord Hallonsylt(?)
Nutella

Japp, så ska en våffelfest dukas upp! Som tack så diskade jag åt Körsbäret:)..

Google's hyllning till Pi-dagen
Googles hyllning till talet Pi:).. Gillart!

Malena Ernmans finalklänning till salu på Tradera

Share written 2010-03-14 @ 15:23:03

Kunde självklart inte låta bli att buda på finalklänningen som ligger upplagd på Tradera.. 17 000:- gick jag in med, men självklart fick jag den inte. Kanske lika bra, skulle sett för jävlig ut i klänningen. Min bringa är lite för bred, och en muskulös ryggtavla med sjukt breda axlar passar inte in i ett tight fodral. Klänningen säljs till förmån för radiohjälpen på Tradera. Våga lägga ett bud nu!:)

Malena Ernmans finalklänning på melodifestivalen
Malena Ernman iklädd sin fantastiska klänning..

Pygmalioneffekten - Tro på er själva ftw..

Share written 2010-03-12 @ 18:34:10

Genom sättet man ser på folk förändras deras förutsättningar att prestera. Om man utgår ifrån att alla är fantastiska på det de gör och behandlar dem därefter så ger man dem större möjligheter att prestera maximalt inom de roller de har. Förväntningarna blir självuppfyllande profetior om man verkligen tror på andras förmågor, på samma sätt som motsatsen också är sann.
Robert Rosenthal och Leonore Jacobson gjorde en studie där de genomförde fejkade intelligenstest på skolbarn, och sedan slumpade fram resultat. Dessa resultat lät de barnens lärarna ta del av, och ganska snart började de barnen som fröknarna trodde hade hög intelligens att prestera bättre än de barnen som lärarna trodde var mindre intelligenta.
Robert och Leonore skrev en bok om sina tester som heter Pygmalion in the Classroom som släpptes 1968.. ..orka läsa en bok om det.. ..lita bara på det jag skriver ovan så sparar ni skitmycket tid..
Sensmoralen är att ni ska ha höga förväntningar och tro både på er själva och andra - det är ni skyldiga er själva och er omgivning. Let us all be all we can be...
Pygmalioneffekten - Skolelev
Kom igen, sluta drömma, du kan bättre!


In a fucked up situation.. ..orka anstränga sig..

Share written 2010-03-10 @ 09:39:15

Har inget tålamod; livet blir sjukt jobbigt och impulsstyrt om man inte har det.. ..man drar sig undan allt som inte exploderar direkt - allt som tar tid blir ointressant - och det är emotionellt stressande när världen rör sig sakta runt omkring en. Det finns så många hälar som jag trampar på, inte minst Simons.. Kan inte alla utom jag klicka på fast forward?

Kom ikapp, vafan!
Otydlig Snubbe
Ur vägen slow walkers!