Har varit helt sänkt idag!

Share written 2010-09-23 @ 19:53:42

Hela dagen har varit ett skämt, har inte varit så här sänkt en arbetsdag sedan jag vet inte när.. ..allt började med en fantastisk kick-off med tekniken på Tradera och 500 gram kött, sedan blev det biljard. Jag hade druckit mer än lovligt och spelade inte på topp, vilket jag inte ens gör nykter..
 
Joppe är horny..
Texas Longhorn - Den här bilden är så sjukt mycket mer uttänkt än ni anar, helt fantastisk komposition!


Joppe mumsar på efterrätten..
Joppe mumsar!


Konsulten Pancho..
Pancho är het - och en fantastisk person att jobba med..

justdidit spelar biljard.
justdidit spelar biljard.. ..sådär..


Det var sjukt kul även om jag var kass på att spela, och efter ett tag var det bara jag och min parprogrammeringskompis - Pancho - kvar. Jag gjorde mitt bästa för att få igång honom genom att bjuda på GT:s, vilket onekligen funkade!

Det slutade med och jag och Pancho råkade stanna kvar till stängningsdags. Pancho var dock lika skarp som vanligt idag, själv var jag död.. Jag är så himla glad att jag har fått möjligheten att jobba med honom!

Nu har jag just hämtat min prins, han är hängig och kan inte gå i skolan, så han ska få vara på mitt jobb under morgondagen. Snart är det läggdags för honom och mig. Ska bli skönt!

Hösten är här!

Share written 2010-09-22 @ 13:20:49

Jag älskar hösten, alla årstiderna har sin charm! Jag älskar att promenera i regnet, särskillt på väg hem, men även på väg till jobbet. Regndroppar som strilar ner för håret och leker sig ner för ansiktet eller nacken. Det enda smolket är att jag då inte kan promenera och läsa bok, eller plugga ryska på laptopen på vägen till och från jobbet. Då brukar jag istället lyssna på ryskakurser i iPhonen..

Vissa skulle hävda att jag var en trafikfara när jag läste eller pluggade medan jag promenerade, men fördelen med ADHD är att man har koll på allt runt omkring en, även om man försöker fokusera på något annat. Ibland är det en styrka, ibland en svaghet. 

Hösten är här, och även vackra tjejer med paraflaxer på stan.
Paraflax är för töntar, men tjejen var ganska söt..

Ser ni någon som promenerar med laptopen uppe så kanske det är jag!

Ps. Bilden är från igår, idag är det strålande vårväder! (Missade jag vintern???) Ds.

Popcorn - Nope, ingen koppling till valet..

Share written 2010-09-21 @ 21:39:15

..skojade bara. Självklart finns det en koppling till valet. Det finns ett par saker som inte passar in i den svenska politiken, lika lite som blomkål i min popcornskål, det är kommunisterna och sverigedemokraterna.. Men lyckligtvis är det ganska lätt att peta dem åt sidan. Det rör sig ändå bara om ca 11% av allt det gottiga. Jag gillar i och för sig blomkål så där tar likheterna slut.

Blomkål bland mina gottiga popcorn..
Svårt att hitta de blomkålsbitar som smygit sig in? Det är därför jag gjort fina pilar!


Jag är villig att dö för din rätt att tycka korkade saker

Share written 2010-09-21 @ 12:59:49

Jag håller inte med dig om det du säger, men jag skulle med mitt liv försvara din rätt att säga det.
/Voltaire

Voltaire och jag är villiga att dö för din rätt att tycka korkade saker.
Voltaire och jag är villig att dö för din rätt att tycka korkade saker

Jag håller inte med dig om det du säger, men jag skulle med mitt liv försvara din rätt att säga det.
<div><strong>/Voltaire</strong></div>
<br /><img src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1359033/images/2010/voltaire_108454040.jpg" alt="Voltaire och jag är villiga att dö för din rätt att tycka korkade saker." /><br />

Lugn i båten nu...

Share written 2010-09-20 @ 21:14:49

Vi bor i ett land som kallar sig demokratiskt, och med det följer en del skyldigheter. Bland annat måste folket få bestämma hur landet ska styras, och det gjorde vi igår. Det visar sig att facisterna i Sverige är fler än kommunisterna, trots att media försökt tysta dem.

Vi accepterar ett kommunisktiskt parti i riksdagen, de har bytt namn till Vänsterpartiet men partiledaren är uttalat kommunistisk och politiskt är de för en planekonomi där produktionsmedlena ska knytas till staten. De senaste hundra åren har kommunisterna sopat mattan med facisterna vad gäller; mord, begränsningar av yttrandefriheten och brott mot de mänskliga rättigheterna. Trots detta får vänsterpartiet delta i den politiska debatten, de får synas i medierna, och dessutom blir de behandlade med respekt av de andra partimedlemmarna - till skillnad från sverigedemokraterna.


Hade sverigedemokraterna blivit så här stora om inte media hade behandlat dem odemokratiskt? Hade de blivit så här starka om de andra politikerna hade tagit diskussionen med dem? Hade de blivit vågmästare om de andra partierna hade behandlat dem med respekt?

Jag tror inte det, hade folk fått möjligheten att lyssna på dem hade de inte fått de sista två procenten, och då hade Alliansen fått en majoritetsregering igen.


Nu är vi dock här, och antingen accepterar man det demokratiska valet, eller så gör man som kommunisterna och facisterna gjort de senaste hundra åren och centsurerar folk med åsikter som inte passar in. Jag är för demokratin, således också för sverigedemokraternas tjugo mandat i riksdagen.

Er hemläxa blir att läsa sverigedemokraternas valmanifest 2010. Jag tror inte ni kommer förändra er syn på invandrarpolitiken, men sverigedemokraterna är mer än ett enfrågeparti. Själv röstade jag liberalt, alltså inte på varken facisterna eller kommunisterna.

Nu får socialisterna bita ihop och bete sig demokratiskt, och Ohly ska bete sig precis som alla andra, annars vinner sverigedemokraterna ännu mer på sitt utanförskap. I övrigt måste Sverige fungera även om vi har ett facistparti i riksdagen. Minoritetsregeringar är normalfallet i Sverige, och om partierna vill minska sverigedemokraternas makt så måste de samarbeta, det gäller både högern och vänstern. Ingen tjänar på att vänstern börjar motarbeta bara för att sänka regeringen.

Karolinska Institutet Science Park
Det är bara lite höst - och det ser lite mörkt ut - men snart blir det vår igen.


Valet och kvalet-dag

Share written 2010-09-19 @ 14:09:19

Idag ska vi alla gå till valurnorna, eller åtminstone de som backar upp det block som jag tänker rösta på. Ni andra kan gott sitta hemma och filosofiera om begränsad valfrihet och planekonomi. Ska försöka finna lite tid att studera ryska också, min nya passion. Min förhoppning är att kanske någon gång i framtiden prova på att jobba där, eller åtminstone lära känns lite människor där så jag kan fördjupa mina kunskaper om deras kultur och liv. Detta för att bland annat kunna förstå det som händer i den delen av världen.


Fråga inte vad ditt företag kan göra för dig..

Share written 2010-09-17 @ 13:40:54

..fråga istället vad du kan göra för ditt företag.

Vi som arbetar på Tradera älskar självklart vår egen tjänst. Här har man möjlighet att göra fantastiska fynd, och även sälja ens egna saker man har liggandes i byrålådorna, eller i förrådet. Jag vill självklart att alla ska få möjligheten att göra det och bestämde mig därför att skriva ett inlägg. Eftersom Tradera är "top notch", så kommer därför här lite spamlänkar.

Ni som har modebloggar borde definitivt dra igång ett Bloppis på Tradera, på så sätt kan ni tjäna nya pengar att lägga på fantastiska kläder!

Tradera på Youtube, Tradera Widget, Bloppis på Tradera, Studentrabatt hos Tradera

Jag har förresten fått en ny kamera, en Canon 7D.. ..inte illa. Blir nog tvungen att börja blogga igen, motvilligt.

<3