Lugn i båten nu...

Share written 2010-09-20 @ 21:14:49

Vi bor i ett land som kallar sig demokratiskt, och med det följer en del skyldigheter. Bland annat måste folket få bestämma hur landet ska styras, och det gjorde vi igår. Det visar sig att facisterna i Sverige är fler än kommunisterna, trots att media försökt tysta dem.

Vi accepterar ett kommunisktiskt parti i riksdagen, de har bytt namn till Vänsterpartiet men partiledaren är uttalat kommunistisk och politiskt är de för en planekonomi där produktionsmedlena ska knytas till staten. De senaste hundra åren har kommunisterna sopat mattan med facisterna vad gäller; mord, begränsningar av yttrandefriheten och brott mot de mänskliga rättigheterna. Trots detta får vänsterpartiet delta i den politiska debatten, de får synas i medierna, och dessutom blir de behandlade med respekt av de andra partimedlemmarna - till skillnad från sverigedemokraterna.


Hade sverigedemokraterna blivit så här stora om inte media hade behandlat dem odemokratiskt? Hade de blivit så här starka om de andra politikerna hade tagit diskussionen med dem? Hade de blivit vågmästare om de andra partierna hade behandlat dem med respekt?

Jag tror inte det, hade folk fått möjligheten att lyssna på dem hade de inte fått de sista två procenten, och då hade Alliansen fått en majoritetsregering igen.


Nu är vi dock här, och antingen accepterar man det demokratiska valet, eller så gör man som kommunisterna och facisterna gjort de senaste hundra åren och centsurerar folk med åsikter som inte passar in. Jag är för demokratin, således också för sverigedemokraternas tjugo mandat i riksdagen.

Er hemläxa blir att läsa sverigedemokraternas valmanifest 2010. Jag tror inte ni kommer förändra er syn på invandrarpolitiken, men sverigedemokraterna är mer än ett enfrågeparti. Själv röstade jag liberalt, alltså inte på varken facisterna eller kommunisterna.

Nu får socialisterna bita ihop och bete sig demokratiskt, och Ohly ska bete sig precis som alla andra, annars vinner sverigedemokraterna ännu mer på sitt utanförskap. I övrigt måste Sverige fungera även om vi har ett facistparti i riksdagen. Minoritetsregeringar är normalfallet i Sverige, och om partierna vill minska sverigedemokraternas makt så måste de samarbeta, det gäller både högern och vänstern. Ingen tjänar på att vänstern börjar motarbeta bara för att sänka regeringen.

Karolinska Institutet Science Park
Det är bara lite höst - och det ser lite mörkt ut - men snart blir det vår igen.


skrivet av Freddan

Utmärkt skrivet,håller med allt...precis som jag skrev på min Facebook sida....vad tror folk att ett litet skitparti med 5,7% kan göra...inget...blir inga massdeporteringar imorrn,inga fångläger,inga avrättningar på borggården på Stockholms slott....

Om dom skall få igenom nått så måste dom ha hjälp av nått av blocken...och det vore politiskt självmord.....så visst kommer det bli debatt i riksdagshuset...men det är det väl alltid...om allt...kärnkraft,bensinskatt,vården...etc...

2010-09-20 @ 21:27:35
skrivet av Jempa

Bra skrivet!

2010-09-20 @ 21:28:05
http://litenyttmen.blogspot.com
skrivet av Körsbäret

Du är så klok, så klok!.. Demokrati i all ära - å den ska vi vara rädda om.Tror att det handlar om att det är så många som är i chock, att det är så många som sympatiserar med dem. Iallafall jag!Åh du! Snygg bild, bra skäpa! Måste vara en mycket mycket fin kamera du har!? ;-)Kram

2010-09-20 @ 21:35:07
skrivet av justdidit

Men vad tusan? Orkade ni läsa allt det här:/.. Måste bli försiktigare vad jag skriver.

2010-09-20 @ 21:45:34
http://justdidit.blogg.se/
skrivet av pimpXprincess

Jag håller med om att demokrati är viktigt och jag tycker att det är självklart att alla ska få ta del av och rösta i valet, oavsett partitillhörighet. Varför annars ha demokrati? Jag kommer dock alltid att vara emot Sverigedemokraterna och då inte bara gällande deras invandringspolitik. Jag vet mycket väl att dom har fler frågor, men fortfarande går dessa frågor emot mina personliga åsikter något så otroligt. Dom är extremhöger och jag är vänster. Det är bara så fel det kan bli. Men att kalla Vänsterpartiet för kommunister och jämföra dom med Sverigedemokraterna tycker jag är väldigt förolämpande. Vänsterpartiet VAR kommunister, men har idag knytit sig till socialismen. Att dom är det parti som står närmast kommunismen gör dom inte till kommunister, precis som att Sverigedemokraterna inte är nazister. Jag vill allt annat än att kopplas ihop med vänsterextremister som t ex AFA, då jag inte står för det dom gör. Jag vill inte ses som någon som uppmuntrar till våld, jag är mycket mer seriös än så. Mycket fredligare. Man löser inte problem med våld. Höjer man näven har man förlorat, så ser jag det.Jag accepterar valet, men jag är djupt besviken över att vi ska leva i ett sådant främlingsfientligt land. Alla som röstar på Sverigedemokraterna är självklart inte likadana och jag vet att många röstade på dom på grund av att dom är missnöjda över hur sossarna och Alliansen har styrt, men större delen av dom är främlingsfientliga och vill skapa en större skillnad mellan "vi" och "dom". Att jag skulle stödja det finns inte på världskartan. Invandringspolitiken är en viktig fråga, men jag kommer ALDRIG att tycka att SD:s väg är rätt.

2010-09-20 @ 23:12:15
http://www.pimpxprincess.se/
skrivet av pimpXprincess

Sorry för den långa kommentaren, men jag var tvungen. Jag hoppas att du gillar mig än, trots att jag är vänster och besviken ;)

2010-09-20 @ 23:12:53
http://www.pimpxprincess.se/
skrivet av pimpXprincess

Svar: Du är min favorit också. Det har du varit sedan början. Du är fantastisk!Titta under mina länkar i bloggen förresten.<3

2010-09-21 @ 01:21:04
http://www.pimpxprincess.se/

name
remember me?

e-post (publiceras ej)


url/blogg


lämna din kommentar här eller hit me with some feedback..