The Mother of All Lunch Boxes
Share written 2009-11-05 @ 20:55:13
For starters I had grilled scallops with ninon puré and a citrusmarinated babyspinache salad. My main course consisted of the outer filet of reindeer (yeah, Rudolf's dead, no presents for x-mas), with chanterelle butter and red wine glacéd chevre potato puré and early produce (primörer).
Yes, I know, it's not called outer filet, but otherwise I think I did pretty good:)...
Halstrade pilgrimsmusslor med ninonpuré och citrusmarinerad babyspenatssallad.
Renytterfilé kantarellsmör rödvinsglacé chevrepotatispuré och säsongsprimörer.
Envy me!
det såg lyxigt ut!
sv: ooh nice :D
Svar: Ja det är ett gammalt klipp och musik brukar jag lägga in nu för tiden : ) Vet att de är störande med TV:n :D
Svar igen: Haha, nää ; ) inredningen i sovrummet bestämmer jag :D Vardagsrummet är lite mer modernt ; ) Svart och trist :D haha
sv: haha nej, axelvaddar är toksnyggt!
Sorry ;) bättre lycka nästa gång. tack då :)
SV:Okej! Tack, vad gör du?:)
gott =)
haha jag vart typ rädd:]
sv: Ja det är ju tyvärr så, men man får tänka att dom inte har något liv och att dom bara är avundsjuka ;)
Inte för att vara petig men.... Pilgrims musslor heter väl ändå scallops på engelska? Och sen så var det Ninon puré du fick till... Och tydligen så var det inte tillräckligt gott för att man skulle få en "godmorgonpuss" =(
Ser mycket bättre ut nu baby! =)