Jobbigt att gå upp i vikt

Share written 2009-12-10 @ 17:39:00

Jag har lättare att förstå och acceptera en person som har svårt att gå upp i vikt än än som har svårt att gå ner i vikt. Att gå upp kräver en prestation, för att gå ner krävs ju bara att du INTE anstränger dig.. Typ res dig INTE upp, gå INTE och klä på dig, sätt dig INTE i bilen, åk INTE till bensinmacken, bär INTE chipspåsen till kassan, öppna INTE chipspåsen framför teven, tryck INTE i dig alla chipsen.. Det är en ganska stor prestation som krävs för att man ska gå upp i vikt.

Bara genom att ligga stilla i sängen en dag förbränner du kalorier. Du måste inte träna för att bränna en chokladkaka, inte ens TIO chokladkakor, du måste bara leva - är du död är det inte längre förbränning, då är det förruttnelse..


Jag känner att jag kommer klara mitt mål med mina sex kilon utan det minsta problem, det är bara att bita ihop och inte tycka så jävla synd om sig själv. Unnar jag mig dessutom inte några chokladkakor så går det ännu fortare.
Marabou Frukt & Mandel Chokladkaka
Jag ska INTE åka och köpa en av Marabous Frukt & Mandel-chokladkakor..


skrivet av Naztybunny - Rösta på veckans blogg.. =D

Hejhej hur står det till? =D

2009-12-10 @ 17:57:52
http://naztybunnyswe.blogg.se/
skrivet av Jonesy

Hahaha! Bra där. Här sitter jag och trycker i mig både det ena och andra för att orka plugga. Precis som det ska vara liksom. Måste tom snart släpa mig till affären och införskaffa provision för tentan imorgon. Hårt liv... Helt fel att behöva röra på sig. Det pajjar mitt mål ju... :P

2009-12-10 @ 18:06:56
http://jonesythekatt.blogg.se/
skrivet av pimpXprincess

Jag tror att det gäller att ha motivation till att INTE göra saker också, så det krävs nog en hel del för att ens ge sig på utmaningen. Precis som med mig och träning. Om jag inte märker av att det händer något direkt orkar jag inte. Om jag däremot får världens träningsvärk, då jäklar är jag med! Haha ;)

2009-12-10 @ 18:27:50
http://pimpxprincess.blogg.se/
skrivet av Jonesy

SV: Självklart har du en poäng, jag tänker inte ens försvara mig. Och, ja, jag har en sjukt snygg bak som fler än jag tycker mycket om att titta på. Och, ja, mina bröst är mitt största komplex. Självklart skulle jag skaffa mig ett nytt stort komplex om jag blev nöjd med mina bröst... Komplex är lite som en hobby för kvinnor (kanske för män med, vad fan vet jag). Så mycket stör jag mig dock inte. Däremot blir det en fixering i perioder beroende på hur mycket andra pratar om sina (stora) bröst eller hur mycket mina glada killkompisar visar upp bilder på storbystade flickor som de.. Attraheras av. Attention is the drug my friend. Och alla vill ha det. Är det fel typ av uppmärksamhet (det är det ju vanligtvis) så är det iaf bättre än ingen uppmärksamhet.Nu bidde det mycket och rörigt igen.. Well, du förstår säkert.

2009-12-10 @ 18:38:49
http://jonesythekatt.blogg.se/
skrivet av Lilla K

... nej, för du ska köpa två! ;D2009-12-10 @ 18:45:04
http://kajahl.blogg.se/
skrivet av pimpXprincess

Svar: Tack för informationen! Jag kan inget om såntdär själv, så det uppskattas verkligen :)

2009-12-10 @ 18:47:47
http://pimpxprincess.blogg.se/
skrivet av pimpXprincess

Svar: Haha, mig ska man inte döma ;) Jag brukar ofta få höra att jag är helt annorlunda mot vad folk har trott genom att bara titta på mig. There is more than meets the eye ;)Jag måste dock medge att jag är ruggigt dålig vad gäller datorer och saker därtill i övrigt.

2009-12-10 @ 18:59:35
http://pimpxprincess.blogg.se/
skrivet av Jempa

Du ääääääääääääär inte tjock! :D

2009-12-10 @ 19:14:21
http://litenyttmen.blogspot.com
skrivet av Jonesy

SV: Kan tänka att man får mycket uppmärksamhet om man nakenkramas med folk på arbetsplatsen... Tänker inte testa det i skolan. Tror att det kan bli märkligt med tanke på att nästan alla i min klass är grabbar. Helt ouppskattat tror jag inte att det skulle vara däremot. Lite beroende på... Vilka preferenser de har...

2009-12-10 @ 19:17:15
http://jonesythekatt.blogg.se/
skrivet av justdidit

Du Jempa, fetman sitter i huvudet, inte på kroppen. Eller så har jag blivit smal nu på typ senaste dygnet:). Måste väga mig, kanske har jag nått 81 redan?:/...I övrigt så säger jag bara "..som knivar i hjärtat..", hälsa Alex det!---

Jonesy, nakenkramar är det bästa, we do it all the time at the office! Eller hur Jempa?

2009-12-10 @ 19:55:52
http://justdidit.blogg.se/
skrivet av Jonesy

SV: vem har sagt något om sex? Förväntningar och idéer kan byggas hos folk ändå. Särskilt hos den delen av klassen som är lite yngre och lite mindre "erfarna" vad det gäller det kvinnliga könet. Resten bekymrar jag mig inte för.

2009-12-10 @ 20:39:09
http://jonesythekatt.blogg.se/

name
remember me?

e-post (publiceras ej)


url/blogg


lämna din kommentar här eller hit me with some feedback..