Karl-Alfred - Anorektisk...

Share written 2009-11-16 @ 20:30:17

Fick bannor av Egoinas mamma, och dessutom fotobloggaren Marcus, eftersom tjejen jag visade en bild på i förra inlägget enligt dem faktiskt var anorektisk. De hänvisade till en - för mig okänd - definition som baserades på en jämförelse mellan över- och underarmens tjocklek. Om överarmens tjocklek var lika med eller mindre än underarmen så var man anorektisk.

Jag tycker ändå - rent subjektivt - inte att hon är anorektisk, men självklart böjer jag mig om det finns en erkänd definition på anorektisk som överensstämmer med deras definition. I så fall är hon rent objektivt i alla fall anorektisk - även om jag tycker hon är fin precis som hon är!

Popeye - Anorektisk
Anorexia - Inte bara ett tjejproblem..


skrivet av Egoinas mamma

Hahahaha! Men jag menade inte så, bilden visar ju inte hennes överarmar fullt ut, sen så vet jag inte hur vetenskaplig korrekt det "måttet" är. Antagligen inte särskilt i och med att det var Tyra Banks som sa det en gång på "Top Model". :DSom sagt, jag också gillar smala ideal och skulle gärna se att folk började våga prata om fetma-epidemin lite mer utan att det drar igång en debatt om anorexia. Anorexia är en sjukdom åt andra hållet. Ungefär som att man inte kan diskutera skrumplever utan att någon skriver "Ja, men hjärtinfarkt då!". Töntig jämförelse, men jag kom inte på något bättre just nu, men inbillar mig att du förstår vad jag menar, du är ju så förståndig. :D

2009-11-16 @ 20:39:49
http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
skrivet av Egoinas mamma

Precis som du gillar smala kvinnor så gillar jag Karl-Alfred! Sunda matvanor har han, men en liten stajling hade varit på sin plats och så retar det mig att man inte kan se om han har pussvänliga läppar! Stora händer är bra, de ser inte så stora ut bara i och med att han har tränat upp underarmarna så mycket. :DHar du stora händer? ;D

2009-11-16 @ 20:47:56
http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
skrivet av pimpXprincess

Hahaha!Jag måste dock medge att jag förstår dom. Hon ser anorektisk ut. Men man kan inte säga att hon Är det. Underviktig däremot, det är hon garanterat. Anorektisk kan man däremot inte veta.

2009-11-16 @ 21:03:23
http://pimpxprincess.blogg.se/
skrivet av Marcus

Haha, ja enligt den definitionen är han anorektisk! Men å andra sidan fyller han inte de psykiska kriterierna som viktfobi och felaktig kroppsuppfattning. Han fyller säker inte heller det största kriteriet -> BMI, en undervikt på BMI 17,5 och nedåt.

Men jag är ju som sagt dåligt påläst och borde inte yttrat mig så...

Allt är ju beroende av definitionen av anorexi. Enligt de psykiska kriterierna behöver man inte ens vara smal för att ha anorexi.

Allt är ju som sagt en fråga om definition. Men nu kanske vi har gått ifrån kärnämnet... Det är i vilket fall som helst fel att kalla folk anorektiska och man bör hjälpa dem med anorexi då det är en farlig sjukdom.hoppas det klargjorde lite mer...

2009-11-16 @ 21:13:17
http://murvelburk.wordpress.com/
skrivet av Egoinas mamma

Sv: Insinuerar du att du är lik Karl-Alfred? ;) Det med stora fötter skall man förresten inte lita på! Jag kände en som hade rätt små.. Näsan spelar ingen roll när man släcker ljuset, men det är klart, vem vill släcka det? Nej, han är nog inte så aktuell ändå. Hmm, vem skall jag nu fantisera om?

2009-11-16 @ 21:14:16
http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
skrivet av Egoinas mamma

Sv: Toby är jättetrevlig, men jag gillar heller inte när man har sån text. Det är några som har det, jag tror inte det tar bort de oönskade kommentarerna ändå.Psykisk labil? Det tycker de flesta kvinnor är spännande.. :D

2009-11-16 @ 21:38:29
http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
skrivet av Sandra

Nämen va häftigt! Var nånstans låg deras kontor då? Jag har använt mig av dem i ... Ja hur länge kan det vara? Hm... 1 år i alla fall. Oerhört smidigt faktiskt. Enkelt att logga in och kolla folks inlägg om man är bortrest också, det uppskattar jag nog nästan mest!

2009-11-16 @ 21:45:16
http://rockgrodan.com
skrivet av ιиєsιтα ♥

Tack så mycket gumman jag älskar din blogg med!

2009-11-16 @ 22:13:46
http://segerprincess.blogg.se/
skrivet av Gun

Sv: Hahaha! Det är lugnt, Em är min favorit också, så jag förstår dig!! :)

2009-11-16 @ 22:33:34
http://horni.blogg.se/
skrivet av Anonym

fin blogg :)kika gärna in i min och kommentera

http://saraalinneah.blogg.se/

http://saraalinneah.blogg.se/

http://saraalinneah.blogg.se

2009-11-16 @ 22:55:06
skrivet av hejje!

haha sälj jimmy på tradera.

men de blir ju typ dyrare, var du på hm den dagen? fan smockat med folk ju

2009-11-16 @ 23:05:55
http://stocklyn.blogg.se/
skrivet av Jempa

Extremt ful baddräkt dock..Oroa dig inte, jag var lite sjuk inatt men mådde bra imorse. Jobbade dock hemifrån för att inte smitta, men har som sagt mått bra hela dagen så jag kommer imorgon. Misstänker att jag åt något galet.

2009-11-16 @ 23:16:15
http://litenyttmen.blogspot.com
skrivet av pimpXprincess

Svar: Rött är fint. Det skär sig dock mot rosa :/ haha!

2009-11-16 @ 23:41:31
http://pimpxprincess.blogg.se/
skrivet av ina

Que

2009-11-17 @ 02:08:16
http://stocklyn.blogg.se/
skrivet av aaaa

haha nej jag ska inte röka

2009-11-17 @ 02:26:29
http://stocklyn.blogg.se/
skrivet av pimpXprincess

Svar: Tio år låter som en alldeles för lång tid... Haha!Kaffe och läsk dricker jag inte och te dricker jag inte speciellt ofta heller. Hade väl druckit mer te om det inte vore så varmt, men ja... jag tror inte att det skulle hjälpa att undvika dom få mängder te jag dricker. Annat vore det med kaffe och läsk, men det dricker jag ju som sagt inte.Jo, jag sitter ofta uppe medvetet. Inte för att det är roligare om nätterna, utan för att jag har problem med sömn just då. Antingen somnar jag inte in och bara tänker på allt och ingenting eller så vaknar jag flera gånger om. Då känns det lättare att sitta uppe och invänta riktig sömn. Och så tänker man mindre om man håller sig sysselsatt. Men det beror mest på själva grejen att jag inte kan sova ordentligt om nätterna. Jag hatar att sova dåligt, då sover jag hellre inte alls :/

2009-11-17 @ 09:40:35
http://pimpxprincess.blogg.se/
skrivet av Anna

Sv: Oj, trist att konsulten (eller var det hans pappa) slutade men tröttnade ni aldrig på Polly och kexchoklad? Iof, är det möjligt att tröttna på choklad?

2009-11-17 @ 10:01:45
http://missquist.blogg.se/
skrivet av helena

sv: känns lite så! Däremot så skulle jag nog flippat över ungefär som Tyra i den situationen ;)

2009-11-17 @ 10:09:50
http://helenasays.blogg.se/
skrivet av Louise - PaperandPen

Sv: Det finns massa bra tutorials på youtube, där kan man lära sig massor :) hehe, får man se smakprov på något hjärta här i bloggen?Ämnet anorexia/ätstörningar kan diskuteras i evigheter och alla har olika åsikter. Tjejen i inlägget under behöver inte ha någon ätstörning. Vissa människor har en sådan kroppbyggnad och kan inte gå upp i vikt hur mycket dom än äter.ha det bra!

2009-11-17 @ 10:33:02
http://paperandpen.blogg.se/

name
remember me?

e-post (publiceras ej)


url/blogg


lämna din kommentar här eller hit me with some feedback..