Fröken Quick och Jultomten

Share written 2009-11-25 @ 13:11:52

På väg till Ungern, närmare bestämt Budapest, svängde jag förbi Arlanda - skulle ju flyga liksom.. Jag var dock inte ensam på flygplatsen, även jultomten var där. Det visar sig att hans släde var på reparation. Renarna; Rudolph, Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donner och Blitzen hade flygit i förväg och lämnat jultomten kvar.

Min väninna Fröken Quick - som jobbar där med viktiga saker - fixar dock raskt fram en biljett till tomten så han kommer upp till nordpolen - givetvis Free of Charge..

Jultomten med röd näsa..
Jultomten är lite deppig över att garantin på julsläden precis gått ut - som vanligt..

Jultomten var lite arg över att garantin på släden precis hade gått ut, men han fick dock ett leende på läpparna när han fick så rask hjälp av fröken Quick! Glöm inte att tacka henne när tomten dräller förbi på julaftonen, utan henne hade han förmodligen fortfarande irrat runt på Arlanda!

Fröken Quick - Julens räddare!
Fröken Quick fixar raskt en extrabiljett till Nordpolen..

Bra tjej den där fröken Quick, ställer upp för både vänner och ovänner i vått och torrt.

♥ Fröken Quick ♥

skrivet av ssssssssss

jag håler till o från med att spela yann tiersen - comptine d'un autre ete :) den är så vacker. kanske ev. kommer en musiktext till, hoho.

2009-11-25 @ 13:57:57
http://stocklyn.blogg.se/
skrivet av ssssssssss

fast det projektet kommer nog att ta några år, har inte sett skymten av notor, eller spelat tvåhändigt på flera ååååår.. så jag tröttnar lätt.

2009-11-25 @ 13:58:46
http://stocklyn.blogg.se/
skrivet av Em

Jag utgår från att tomten var hennes vän, så då måste du vara hennes ovän? ;D

Sv: Jepp, sadist var (är?) jag. Hehe..

2009-11-25 @ 14:35:36
http://egoinasmamma.nu
skrivet av ssssssssss

har nte sett den filmen :) men jag vet att den e med i den filmen ;) haha samma här. har också älskat den fett länge, och frsökt lyssnat sönder den. http://www.youtube.com/watch?v=gwDRep12Zrg jättefin text tycker jga också. brusten kärlek :)

2009-11-25 @ 16:13:47
http://stocklyn.blogg.se/
skrivet av Em

Sv: Jo då, jag förstod att hon inte var ovän med dig, jag bara driver lite med dig, man gör väl så i kärlek? ;D //Under mitt inlägg "Tjatter" så har även en tjej Myaraq kommenterat. Tror faktisk hon var i Budapest samtidigt med dig och har precis kommit hem..

2009-11-25 @ 16:16:13
http://egoinasmamma.nu
skrivet av Myaraq

Tack Quick!SV: Jahadu, då var vi allt i Budapest alldeles samtidigt. Jag var där fredag morgon till måndag morgon.Men det är inte så konstigt att du inte såg någon pojkvän, för någon sådan har jag inte ;)Keep up the good work med bloggen! :D

2009-11-25 @ 16:43:20
http://myaraq.blogg.se/
skrivet av Myaraq

SV: Hahahhahaha :D Inga sår. Jag fick inte fler ärr en dem i ansiktet på grund av en garderobsolycka, men om den kan du läsa i bloggen. Nu ska jag bli din tionde prenumerant.

2009-11-25 @ 16:58:00
http://myaraq.blogg.se/

name
remember me?

e-post (publiceras ej)


url/blogg


lämna din kommentar här eller hit me with some feedback..