Depressed - Press again, and keep the pressure..

Share written 2009-12-19 @ 20:48:52

My - tjejen jag gjorde slut med för någon vecka sedan hade hamnat hos mig på torsdagskvällen av svårtydda anledningar. Jag hade varit på julfest med jobbet och druckit alldeles för mycket, och helt plötsligt fanns det en skjuts hem där. Tanken var egentligen att hon skulle hämta sitt täcke och lite andra saker som hon hade kvar.. Nu två dagar senare finns sakerna fortfarande kvar..

Att vakna upp med My var dubbelt, men det som hände sedan var bara bra. Hon sa, liksom många före henne, att jag borde prata med någon, och jag har länge själv vetat att jag borde göra det. Jag har ju haft en hel del att tänka på senaste året, och har flera gånger bestämt mig för att kontakta någon utomstående som kan sparka mig i rätt riktning. Det är dock svårare än man tror att verkligen få tummer ur arschlet. Anyways - i fredags bestämde jag mig - tack vare My - för att göra slag i saken och träffa någon att prata med. Ringde runt till lite Kognitiva Beteendeterapeuter, men ingen svarade. För nära inpå jul kanske?

Jag var fortfarande småpackad sedan dagen innan, jag drack som sagt en hel del, och väntar ännu med barnslig iver på att få höra om skandaler jag skapat i torsdags. My föreslår i alla fall att vi sticker till S:t Görans för att sätta kulan i rullning, och vi gör också så. S:t Görans har en psykakut och det är där vi hamnar. Hade jag varit i något annat tillstånd än onykter hade jag reagerat på det, nu var jag så seg så jag tänkte inte så mycket mer på det. Vi blir i alla fall incheckade och jag får sitta och prata med folk.

När jag får ta av mig skor och bälte blir jag lite förvirrad, men går ändå med på det.. Gissar att psykakuten inte är rätt ställe att få frispel:). När de pratar om att hålla mig kvar över natten börjar jag helt plötsligt tycka att det inte längre är okej, jag hade ju premiärbiljetter till Avatar, ej sitta inlåst när det är movie night!

Jag pratar mig i alla fall ur det hela och de lovar att fixa en akut remiss till någon att prata med, samt skickar med mig ett par dussin vita piller att trycka i mig om jag bryter ihop. Jag är tydligen deprimerad, go figure, jag som är så.. ..bortdomnad jämt?

En sak som var lite häftig var att de hade en lista som de prickade av när de skulle kolla vad som var trasigt med mig, och kom då fram till att jag var deprimerad. På testet om huruvida jag var suicidal så var domen oklar. Vad tusan betyder oklar? Jag tummar i alla fall på att jag inte tänker ta livet av mig...

Crazy Eyes och Xantippa
Här får ni en Crazy Eyes bild på mig (de skulle spärrat in mig) och Xantippa - Godzillas flickvän..

Shit vad jag hatar mina ögon, ibland blir de sådär - lite galna..


skrivet av Myaraq

Ajdå. Been there.Hoppas verkligen du mår bättre snart.

2009-12-19 @ 20:53:05
http://myaraq.blogg.se/
skrivet av pimpXprincess

Bra initiativ av dig! Kognitiv beteendeterapi är otroligt motiverande (men jobbigt), så om du får chansen till det - ta den!Skönt att höra från dig! Ptja... läsa det du skriver i alla fall. Jag började undra var du höll hus!Kram på dig!

2009-12-19 @ 21:00:28
http://pimpxprincess.blogg.se/
skrivet av Harri

hennes ögon va det inge fel på!!hehe

2009-12-19 @ 21:22:46
skrivet av anna

vad duktig du är som tar tag i det. Det är det absolut det starkaste man kan göra, att tillåta sig själv att vara såkallat svag! Jag tar mig rätten att vara lite stolt över dig! =) <3

2009-12-19 @ 21:28:28
http://blaoga.blogspot.com
skrivet av Jonesy

SV: Precis och exakt vad jag behövde just nu! Mitt favoritstycke dessutom ;) Bra där! Nu gav du mig ett leende idag med... Så skönt att någon orkar göra det.

2009-12-19 @ 22:35:16
http://jonesythekatt.blogg.se/
skrivet av pimpXprincess

Svar: Tack, vad snäll du är! :)Nej, det är ganska svårt att inse det. Man förnekar det så långt det bara går och då är man ofta "av banan" sedan länge. Att inse det är dock ett stort steg framåt och bara genom att inse det kan hjälpa en otroligt mycket. Så kör hårt nu! ;) <3

2009-12-19 @ 22:48:00
http://pimpxprincess.blogg.se/
skrivet av Jonesy

SV: MCR är klart mycket bättre än folk tror. Det som de gjorde innan de slog igenom stort är nästan bäst, även om en del är dåligt producerat... Och det är klart min favoritlåt med dem :) Tror jag... Iaf. Älskar som sagt det stycket.Jag gillar inte rosa, men jag har gärna en silverkantad tillvaro. Och jag hoppas verkligen att du har rätt. Det här året har bara varit fel.

2009-12-19 @ 23:04:08
http://jonesythekatt.blogg.se/
skrivet av Jonesy

SV: Jo, jag har ju inte slösat bort alla mina liv än.. Tänkte spara minst tre till nästa år iaf ;)

2009-12-19 @ 23:24:19
http://jonesythekatt.blogg.se/
skrivet av My

"Alea iacta est"Hoppas att du vet att jag bryr mig om dig och att jag finns här för dig om du behöver mig.<3

2009-12-20 @ 09:49:38

name
remember me?

e-post (publiceras ej)


url/blogg


lämna din kommentar här eller hit me with some feedback..