A Crime - Harvey Kitel, Emmanuelle Béart

Share written 2009-12-05 @ 01:00:11

Sunkig film, 4,5/10.. Harvey Kitel fantastisk som has been alkis som kör taxi i New York; skitig, svettig och äcklig. Skådespelarinsatserna bar fram filmen eftersom manuset haltade på fler än en punkt. Larviga sammanträffanden och en story tunnare än gladpack. Emmanuelle Béart var självklart kyligare, svårare och vackrare än någonsin och dynamiken mellan henne och Harvey var obetalbar. Synd bara att filmen var så seg så att ingen med gott samvete skulle kunna be någon annan se filmen bara för Harveys och Emmanuelles skull..

Vackert och skitigt filmat och bra miljöer - men se den för guds skulle inte förrän SVT visar den på sunkig tid.. ..typ sent en tisdag då ni har suttit och kollat på fotboll och druckit öl.. ..typ strax efter att ni har spöat frugan och skrikit åt ungarna att de ska hoppa isäng...


Det var nu jag tänkte sno lite filmbilder på imdb, men filmen var för kass för att få ha några bilder där. Blir tvungen att själv fotografera fodralet:/..

Film - A Crime
Om det hade varit 80-talet hade den hetat Passion i New York


Jag köper sjukt mycket skitfilm billigt, det finns en viss tjusning med det, särskilt när man hittar guldkorn som Transsiberian som är fantastisk.. Märkligt att den helt missades av den svenska filmpubliken.

skrivet av Anonym

Jag ska skänka all min kurslitteratur till dig när jag är klar..

2009-12-05 @ 01:41:50
http://missupsidedown.blogg.se/
skrivet av INESITA LEVER BARA LIVET

Fin blogg du har!

Gillar din header.

Lägga till varandra på bloglovin?:)

2009-12-05 @ 01:57:25
http://princessinta.blogg.se/
skrivet av Jeanette

nemen gu va galet snyggt det har blivit här! Blev superbra ju :)Ha det bäst!

2009-12-05 @ 02:16:49
http://www.sunstreet21.devote.se
skrivet av pimpXprincess

Svar: Vad snällt av dig :) Haha, härligt ju!Hoppas detsamma till dig!

2009-12-05 @ 12:09:21
http://pimpxprincess.blogg.se/
skrivet av Petter-Nicklas

Undra egentligen vem det är som bestämmer vad som ska få komma fram på bioduken (och på dvd) och vad som inte ska få det. Tycker det finns många bra filmer som försvunnit utan att ha fått en chans. Och viss skit som fått mer uppmärksamhet än vad det förtjänat..

2009-12-05 @ 12:09:33
http://antistorbloggare.blogg.se/
skrivet av Jeanette

sv: Mm den var verkligen en uppfräsching :)A jo lite så är det.. ibland kollar man in andra som är duktiga och deras bilder då känner man sig genast sämre, lite jobbigt.Man ska väl mest jämföra med sig själv antar jag och försöka överträffa sig själv hela tiden istället.. Fast tävla mot sig själv är dock inte så spännande, är tävlingsmänniska så lite konkurrens är bra.Ha en fin dag :)

kram

2009-12-05 @ 13:20:53
http://www.sunstreet21.devote.se

name
remember me?

e-post (publiceras ej)


url/blogg


lämna din kommentar här eller hit me with some feedback..