Dörrvakter är också människor - inte ödlor..

Share written 2009-11-11 @ 18:28:55

Jag tror det är en speciell typ av människor som får problem med dörrvakter, den typen av människor har sällan någon som helst självinsikt, och rejäla attitydproblem. Anna Sjödin - SSU-tjejen och rugbyspelaren - till exempel. Ni vet hon som började bråka på Crazy Horse och kallade vakten - Babak Jemai - svartskalle. Sedan försökte hon köra den gamla klassiska "dörrvakter är obildade idioter".. ..det visar sig dock att vakten var utbildad läkare. Game Over för Anna, vars ordföranderoll i SSU fick ett abrupt slut..

Nedan är en bild från ett av Arlas mellanmjölkspaket. Åsikterna som framförs på baksidan av paketet är dock allt annat än mellanmjölk, det är egentligen ett ganska ordentligt påhopp på en av Stockholms mest hatade yrkeskårer.. ..näst efter lapplisorna..

Mjölkpaket - Dörrvaktsödlan
Arlas inlägg i debatten om dörrvakters intelligens..

Det känns som om någon kände för att driva sin vendetta mot dörrvakterna genom att utnyttja Arlas varumärke och deras mjölkpaketet som medium för sina privata åsikter. "Den vägde två ton men hade en lika liten hjärna som en katt" blev därigenom Arlas inlägg i debatten om Babak Jemais och hans kollegers intelligens.

Jag skiter i dörrvakter och smutskastningen av dem, själv har jag dock aldrig haft några problem med dörrvakterna. Jo, en handfull gånger har jag blivit ombedd att gå ett varv runt kvarteret eller ta en kopp kaffe, jag har dock alltid blivit insläppt efter att ha gjort dem till viljes. Jag har aldrig blivit illa behandlad, inte ens de gångerna jag har trängt mig i kön, eller varit överförfriskad. Kan inte minnas att någon av mina kompisar råkat illa ut heller, inte oförtjänt i alla fall:)..

Mitt enda problem med mjölkpaketsbaksidan är att det är så typiskt den lilla mannen att hugga folk i ryggen på det här sättet. I det här fallet parasiterar han dessutom på en starkare part för att få ut sitt budskap.

Förmodligen är han eller hon pendeltågstrash, bor i Huddinge och har fula kläder.

Tönt..


skrivet av Förstår inte

http://fnul.se/roesta-fram-din-favoritblogg-o1tskulle inte du ha vunnit på Mattiaz blogg? har grabben noll koll eller vadå?

2009-11-11 @ 19:05:16
skrivet av justdidit

Kul att du noterade det:).. Jag vann, och det räcker för mig, behöver inte priset. Det roligaste var att alla mina kollegor, vänner på facebook och en drös okända från andra communities röstade på mig!:) Jag marknadsförde mig ganska hårt..Tack för meddelandet!:)

2009-11-11 @ 19:17:43
http://justdidit.blogg.se/
skrivet av Jempa

Dom som hatar dörrvakter är dom som inte blir insläppta. Mycket enkelt.

2009-11-11 @ 20:08:09
http://litenyttmen.blogspot.com
skrivet av Michaela

ja okej, har du testat att ha röda läppar någon dag då? :)

2009-11-11 @ 20:16:51
http://mauritzson.blogg.se/
skrivet av Michaela

haha nje, vi ska "valla" niorna eftersom vi ska få dem att välja just vår skola när de ska byta skola, och jag bor i skåne ;d själv ?

2009-11-11 @ 20:18:36
http://mauritzson.blogg.se/
skrivet av Jeanette

sv; Tack så mycket :)

Det är bara att öva på så lovar jag att de kommer ge resultat

kram

2009-11-11 @ 20:28:28
http://www.sunstreet21.devote.se
skrivet av Z A N D R A :)

sv: hehe, jag hann med bussen, hihi! :D

2009-11-11 @ 21:18:30
http://decevven.blogg.se/

name
remember me?

e-post (publiceras ej)


url/blogg


lämna din kommentar här eller hit me with some feedback..