Brunkräm - Fashion Advice

Share written 2009-11-13 @ 20:16:10

Ett fashion advice till alla killar - från en straight kille - ergo utan koll: Använd måttligt med brunkräm.. Ser jag en till brunkrämsskarv på en kille kommer jag slå ihjäl den jäveln - dare me, just fuckin' dare me. Det ser tillräckligt märkligt ut när Kissie tryckt hela ansiktet i kanelburken - även om hon ser lika fantastisk ut även då. Vad gäller er killar - just don't. Jag hyllar Jakob Andersson för att han faktiskt solade istället för brunkrämade sig idag - även om han endast solat sig en enda gång i sitt liv - han använder i alla fall aldrig brunkräm! Sjukt bra fotograf också - och jättesnygg..

En av Sveriges största killbloggare brukar dessutom brunkräma sig i efterhand i Photoshop på ett sätt som tar bort alla ojämnheter i ansiktet, ibland ser det ut som om han har tagit stora penseln och målat allt utom ögon, näsborrar och mun.. ..än en gång har det blivit jättefel när folk har använt Kissie som förebild. Ta det lugnt med efterbehandlingen - det gäller dig också Kissie, även om det ser helt naturligt ut när du fixar till saker!

Photoshoppad solbränna - misslyckades lite med näsan..
Misslyckades lite med näsan, men det är ju första gången - **** är mycket duktigare!

Shit, jag råkade namnge en snäll bloggare i min diss:/. Nu har jag censurerat namnet - ska försöka att bara dissa folk som öppet dissar andra..

..och så får jag feta dissen bland kommentarerna, det heter tydligen inte brunkräm, det heter foundation nuförtiden, shit.. ..tokigt:).


skrivet av Anonym

Svar: Haha, vet väll inte riktigt ifall jag är något direkt föredömme i detta! Haha. Det var första gången jag solade solarium idag någonsin! Hahaha. Så jag vet ju inte direkt ifall solariet är "min" motsvarighet till de som använder brunkräm.Hahaha, nej jag sminkar mig inte. Inte överhuvudtaget! ;)

2009-11-13 @ 20:27:12
skrivet av Egoinas mamma

Foundation! Skall du blogga om smink och mode så måste du lära dig! :D

Sv: Hur långt är det att cykla från Landskrona till Solna? ;D

2009-11-13 @ 20:38:35
http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
skrivet av pimpXprincess

Hahaha åh, du är så bra!Svar: Då får jag väl säga att jag är kär då. Inte för att jag är det, utan för att du ska heja med mig (kan du låtsas att du inte hörde erkännandet om varför?).Och gällande sminket brukar han faktiskt inte ha så. Han brukar inte ha något kring ögonen alls. Inte så att det syns i alla fall. Och nej, jag gillar inte sminket heller. Men Idol-stylisterna (kläder, smink och hår) är ju fördjävla dåliga, så... Hehe!

2009-11-13 @ 20:49:45
http://pimpxprincess.blogg.se/
skrivet av Egoinas mamma

Sv: Hahaha! Hur många fruntimmar har du fått till sängs enbart med att använda truten? Hahaha! Du kan ju prata karaktären ur vilken kvinna som helst. ("Karaktär" var lite dumt ord kanske..;)) Vi får ta en telepatisk hångel över kartan, då kan vi ju bara luta oss fram ett par centimeter var oss!

2009-11-13 @ 20:54:47
http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
skrivet av Egoinas mamma

Sv: Hahaha! Jag har det tvärt om, alla andra kvinnor närmare 50 är så promiskuösa så jag måste låta bli. Det är INGEN rolig lott här i livet! :(

2009-11-13 @ 21:03:12
http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
skrivet av Egoinas mamma

Sv: Tycker du? Jag tycker det börjar bli lite jobbigt.. ;D

2009-11-13 @ 21:14:53
http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
skrivet av pimpXprincess

Svar: Det är nästan jämt. Jag tycker ofta att jag borde få styla dom istället. Åtminstone deras hår! Jag kan skaka inombords av irritation på deras misslyckade hår :/Det har inte gått så långt att det handlar om vinst än, men jag kan uppdatera om han går vidare ikväll i alla fall. Och gör han inte det blir jag tokig! Hehe!

2009-11-13 @ 21:19:32
http://pimpxprincess.blogg.se/
skrivet av Egoinas mamma

Typ "Söndagsbilaga"? Nja, får se lite längre fram, har inget på lager just nu. :D

2009-11-13 @ 21:22:05
http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
skrivet av Egoinas mamma

Vad kul! Jag som är helt grön i data-världen (inte helt, men ändå) kan visa en mer erfaren något! Yeah!

2009-11-13 @ 21:53:35
http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
skrivet av Stefan

vilken läcker bild du gjort! =) hahakram!

skrivet av pimpXprincess

Svar: Ja, jag gjorde fanimej det! Fredagen den trettonde kan gå och gömma sig. Otursdag? Pfftttt! Superbra!

2009-11-14 @ 00:05:49
http://pimpxprincess.blogg.se/
skrivet av tess

du har precis vunnit tips för bästa tipset hittills!! vilka sajter har herrn in mind??!!:)

2009-11-14 @ 01:13:13
http://funkish.blogg.se/

name
remember me?

e-post (publiceras ej)


url/blogg


lämna din kommentar här eller hit me with some feedback..